0

Hannah (Ханна)

Hannah (Ханна)
image-category-2385

Екологічна блискуча ниткаHannahвідBorgo de'Pazzi- Чудова альтернатива віскозі для в'язання літніх речей. Маєчки, топи, струмені кардигани і накидки, футболки і блузки, шортики і жіночні спідниці-міді, що драпіруються, будуть схожі на шовкові як тактильно, так і за візуальними характеристиками. Метраж 330 м на 100 г добре піде на спиці 3-4 мм.

Hannah- це 100% ліоцел, штучний матеріал, отриманий з евкаліптової деревини. Комерційні назви цього волокна: орцел, тенцел. На відміну від віскози, процес виробництва ліоцелу екологічний та безпечний, волокно виходить гіпоалергенним, дихаючим, міцним, не пілінгується та не збирає пил. Також натуральне волокно перешкоджає розмноженню кліщів та бактерій.

Для збереження первинного виду виробу варто уникати прання за високих температур, щоб не отримати річ на розмір менше, і не допускати зберігання у вологих приміщеннях, щоб уникнути появи цвілі.

У процесі носіння виробу з евкаліпта можна відзначити збереження шовкового блиску, м'якості і низької зминання. Для літніх речей це незаперечна перевага: маєчки стираються частіше за вовняні светри, а отже, мають бути досить зносостійкими. Шовковистий блиск і первісна форма зберігаються навіть після багатьох прань.

Переваги евкаліптового волокна ліоцел:

Легкість

Повітропроникність

Терморегуляція

Пиловідштовхувальні властивості

Низька зминання

Зносостійкість

Шовковистий блиск

Натуральність

Гіпоалергенність

Гідрофільність

Хороша офарблюваність

Антибактеріальні властивості

Пряжа легка у роботі, добре ковзає по спицях, дарує приємні тактильні відчуття. Не тримає гумки і не любить арани. Гладь та ажури – ідеальні патерни.

Якщо ви шукаєте евкаліптове волокно, яке буде більш пружним, варто звернути увагу на Borgo de'PazziRIAз 35% поліаміду. Порівняно з Hannah, ця пряжа тепліша, але все ще рекомендована для в'язання демісезонних та літніх речей.

склад: 100% lyocell (евкаліптове волокно)

Рекомендований розмір спиць та гачка 3-3,5 мм

Вага: 100 грамДовжина:330 метрів +-5%

Щільність в'язання:10 см х 10 см=30 п х 35 р

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22