0

Пряжа Borgo de Pazzi Ria ягідний морс (2-2)

Пряжа Borgo de Pazzi Ria ягідний морс (2-2)
Пряжа Borgo de Pazzi Ria ягідний морс (2-2)
Характеристики
Бренд:
Borgo de Pazzi
Відтінок кольору:
Мультиколор
склад:
Поліамід, Евкаліптове волокно
Довжина:
300 — 300 м
Вага:
100 г
Рекомендований розмір спиць та гачка:
3.5 мм, 3.75 мм, 4 мм, 4.5 мм
Призначення:
Для ручного в'язання, Для машинного в'язання
Категорії
Немає в наявності
Код: 20407
149.90 грн.
Amount:
Уведомить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Номер моб. телефона (SMS)
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...
Обране
Порівняння
Замовлення по телефону:+38 (096) 742-11-22
Пряжа Borgo de Pazzi Ria ягідний морс (2-2)
Опис

Нова лінійкаRiaвідBorgo de'Pazzi- це натуральна екологічна пряжа з Італії на основі евкаліптового волокна. Прохолодна гладка нитка класичної крутки на 65% складається з ліоцеллу (lyocell, целюлоза з евкаліптової деревини) та на 35% з ПА. Пряжа літньо-весняна, важка і пластична, в полотні лягає складками, що струмують. Підійде для ручного в'язання спицями та гачком, а також для вязальних машин 5 класу. Особливість пряжі в її приємних тактильних якостях, гіпоалергенності, пружності, виробничій безпеці, градієнтному секційному фарбуванні та екологічності. Адже ліоцелл - та сама віскоза, тільки при створенні даного волокна не використовуються "брудні" хімічні процеси із сірковуглецем. Віскоза - це волокно, отримане з бамбука, сосен, ялин та бука, яке попередньо пройшло мерсеризацію, віджимання, подрібнення та ксантогенування. Ліоцелл замість 10 виробничих етапів вимагає всього трьох: деревину потрібно розчинити полярним органічним розчинником NMMO без утворення шкідливих продуктів розпаду, фільтрувати, формувати. В результаті такої обробки ви можете із задоволенням зв'язати собі натуральну та екологічну річ, яка не несе загрози здоров'ю та не викликає алергію. Ця пряжа не збирає пил і не електризується, не накопичує бактерії та пилових кліщів. Ria невибаглива, спокійно переносить делікатне машинне прання та вертикальне сушіння. Якщо річ вільного крою, то Ria злегка пілінгується в місцях підвищеного тертя, але катишки, що утворилися, легко знімаються руками. Глянцевий шовковий блиск нитки зберігається після безлічі прань, а товщина нитки 300 м на 100 г дозволяє створювати тонке та благородне трикотажне полотно.

УВАГА!Пряжа одного номера може виглядати набагато темнішою або світлішою в деяких моточках.Riaпід номерами №8 (альпійські луки), №10 (зимовий степ), №14 (райдуга) має плавний ефект деград, тому моточки, намотані з різних кінців нитки, можуть відрізнятися за кольором. Це зроблено для вашої зручності: коли моток закінчився на темному кольорі, не треба шукати у середині нового моточка темний хвостик пряжі. Можна почати з темного кольору зовні завдяки зворотному намотування.

склад: 65% lyocell (евкаліптове волокно), 35% поліамід

Пряжа для ручного та машинного в'язання

Рекомендований розмір спиць та гачка 3,5-4,5 мм

Вага: 100 грам,Довжина:300 метрів +-5%

Щільність в'язання:10 см х 10 см = 30 п х 32 р

Характеристики
Бренд
Borgo de Pazzi
Відтінок кольору
Мультиколор
склад
Поліамід, Евкаліптове волокно
Довжина
300 — 300 м
Вага
100 г
Рекомендований розмір спиць та гачка
3.5 мм, 3.75 мм, 4 мм, 4.5 мм
Призначення
Для ручного в'язання, Для машинного в'язання
Пряжа Borgo de Pazzi Ria ягідний морс (2-2) відгуків

Loading...
Рекомендуємо переглянути
Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22