0

Angora 50 (Україна)

Angora 50 (Україна)
image-category-2357

 Бюджетна ангораукраїнського виробництва стала гарною заміною дорогим смесовкам із пухом ангорського кролика. Тонка пряжа, скручена в дві ниточки, вимагає особливого звернення: непоказна в мотку і свіжому виробі, після делікатного прання та полоскання над полотном з'являються високі м'які ворсинки кролячого пуху, які огортають силует ніжним серпанком.

Ангора 50має метраж 350 м/50 г, пряжа досить тоненька, підійде для в'язання на спицях 2-4 або 2 складання на спицях 3,5-4,5. Чим більше складання нитки, тим густіше потім виглядає ангоровий пушок, але при цьому важливо залишати невеликий простір для розкриття нитки правильним підбором спиць.

На шапочку біні лицьовою гладдю чи рукавички на вузькі долоні вистачить50 гякщо в'язати в 2 нитки зовні і зсередини моточка.100 гвистачить на шапочку та невеликий снуд.200 гв 1 нитку вистачить на кофтинку 44-48 розміру завдовжки до 60 див.

Якщо ви надаєте перевагу більш стабільному і щільному в'язанню в 3 і більше ниток, просто пропорційно перерахуйте заданий метраж за кількістю моточків.

Склад:50% пух ангорського кролика, 50% нейлон

Пряжа для ручного в'язання та машинного в'язання

Рекомендований розмір спиць 3-5 мм та гачка 3-4 мм

Довжина:350 мВага:50 грам

Щільність в'язання в 2 складання на спицях 3,5 мм: 26 п. * 32р.

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22
Отдел продаж
Відтінок кольору
0
Product Filter
Відтінок кольору
Скидання