0

Мікрон (Україна)

Мікрон (Україна)
image-category-2339

Вітчизняні в'язальні спиці Мікрон - це роз'ємні суцільнометалеві спиці довжиною 100 і 40 см. У комплекті йде пара знімних спиць з неоновою ліскою, яку можна вкоротити або замінити самостійно. Якщо в'язання вам носить епізодичний характер, і ви не готові вкладатися в якісний інструмент, то недорогі полтавські спиці чудово задовольнять базові потреби майстра.

Існуючі розміри кругових спиць Мікрон довжиною 13 см:

2.5, 2.75, 3 мм

3.25, 3.5, 3.75, 4 мм

4.25, 4.5, 4.75, 5 мм

Існуючі розміри кругових укорочених спиць Мікрон 40 см:

2.5, 2.75, 3 мм

3.25, 3.5, 3.75, 4 мм

Існуючі розміри панчішних спиць Мікрон: Юнісокс 15 см та 20 см обмежені 3 мм.

Шкарпетки Мікрон доступні в 2 варіантах комбінації кінчиків. Ергономік+Лейс та Преміум+Лейс. Під час роботи можна повертати спиці зручною стороною.

Гнучкі панчішні спиці Мікрон Трінітіє 3 пари стандартних або укорочених кругових спиць на волосіні 5 см.

Спиці Мікрон Трініті існують у розмірах:

2.5, 2.75, 3 мм

3.25, 3.5, 3.75, 4 мм

4.25, 4.5, 4.75, 5 мм

Ви можете купити їх у готовому вигляді, а можете зробити самостійно.

Для цього вам знадобиться запальничка та гумові рукавички. Запальничкою треба нагріти конектор до розм'якшення та вилучення волосіні, а гумові господарські рукавички допоможуть розкрутити спиці для закріплення вже відрізаної волосіні.

Як змінити волосінь, можна переглянути в нашому відео внизу сторінки.

З аксесуарів можна вибрати додаткові готові волосіні для створення спиць.60, 80, 150 та 200 см.Лісочка має пам'ять, перед роботою потрібно опустити її в гарячу воду до пом'якшення та випрямлення. За необхідності повторити процедуру кілька разів.

Спиці Мікрон – це доступні бюджетні спиці системи 9 у 3. Що це означає?

Купивши 3 пари кругових спиць 100 см різного розміру, ви можете укоротити 2 волосіні до довжини 60 і 80 см. При необхідності міняйте волосінь на потрібний розмір і вкручуючи в нього потрібний діаметр спиці. Таким чином у вас виходить 9 доступних комбінацій кругових спиць за довжиною та розміром.

Спиці виготовлені з латуні марки Л60, тому вимагають особливого догляду. Перед кожним початком роботи потрібно відполірувати спиці, щоб зняти мідний шар, що окислився, і не бруднити світлі нитки.

Спиці Мікрон мають 3 види кінчиків:

Ергономік(найгостріший) - 0,8 мм

Лейс(гострий) – 1 мм

Преміум(круглий) – 1,12 мм

При замовленні виберіть тип носика, який вам більше підходить.

Спиці литі, тому вони в 4-5 разів важчі за звичайні. Для роботи з мохером або іншою тонкою легкою пряжею буде потрібна додаткова увага: спиця може випасти з низки петель під своєю вагою. Якщо у вас тунельний синдром, артрит чи захворювання суглобів, то краще вибрати легкі бамбукові чи сталеві спиці.

Полтавські спиці Мікрон набули удосконаленої форми кінчиків завдяки співпраці з магазиномПетелька з червня 2020 рокуна безкоштовній основі під час програми підтримки національного виробника.

З червня 2021 рокумагазин Петельказняв із себе зобов'язання офіційного представника виробника спиць Мікрончерез невиконання останнім своїх зобов'язань, неприпустимої кількості шлюбу та неорганізованості постачальника щодо обсягів і термінів поставок.

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22
Отдел продаж
Ціна, UAH
0
Довжина волосіні зі спицями
0
Розмір спиць/гачка (мм)
0
Product Filter
Ціна, UAH
Довжина волосіні зі спицями
Розмір спиць/гачка (мм)
Скидання