0

40 см (укорочені)

40 см (укорочені)
image-category-2348

Вітчизняні в'язальні спиці Мікрон - це роз'ємні кругові суцільнометалеві спиці довжиною 40 см. У комплекті йде пара знімних укорочених спиць 10 см з неоновою ліскою, яку можна заміняти самостійно. Якщо в'язання вам носить епізодичний характер, і ви не готові вкладатися в якісний інструмент, то недорогі полтавські спиці чудово задовольнять базові потреби майстра.

Існуючі розміри спиць Мікрон довжиною 10 см:

2.5, 2.75, 3 мм

3.25, 3.5, 3.75, 4 мм

З аксесуарів можна вибрати додаткові готові волосіні для створення спиць.60, 80, 150 та 200 см. Лісочка Мікрон має пам'ять, перед роботою потрібно опустити її в гарячу воду до пом'якшення та випрямлення. За необхідності повторити процедуру кілька разів.

Спиці Мікрон виготовлені з латуні марки Л60, тому вимагають особливого догляду. Перед кожним початком роботи потрібно відполірувати спиці, щоб зняти мідний шар, що окислився, і не бруднити світлі нитки.

Укорочені спиці Мікрон мають 3 види кінчиків:

Ергономік(найгостріший) - 0,8 мм

Лейс(гострий) – 1 мм

Преміум(круглий) – 1,12 мм

При замовленні виберіть тип носика, який вам більше підходить.

Спиці Мікрон литі, тому вони в 4-5 разів важчі за звичайні. Для роботи з мохером або іншою тонкою легкою пряжею буде потрібна додаткова увага: спиця може випасти з низки петель під своєю вагою. Якщо у вас тунельний синдром, артрит чи захворювання суглобів, то краще вибрати легкі бамбукові чи сталеві спиці.

Полтавські спиці Мікрон набули удосконаленої форми кінчиків завдяки співпраці з магазином Петелька з червня 2020 року на безкоштовній основі під час програми підтримки національного виробника.

З червня 2021 року магазин Петелька зняв із себе зобов'язання офіційного представника виробника спиць Мікрон через невиконання останнім своїх зобов'язань, неприпустимої кількості шлюбу та неорганізованості постачальника щодо обсягів та термінів поставок.

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22