0

Flowers

Flowers
image-category-2118

Дуже гарна новинка відYarn Art 2018– весняно-літня пряжаFlowers. Це напівбавовняна ниточка – мрія любителів градієнта. Нитка складається з 4 тоненьких ниток, скручених між собою. У кожному мотку – повний цикл переходу кольорів. Причому в кожному мотку крок переходу кольору однаковий, а не тому, що часто буває в пряжі секційного забарвлення, коли секції в різних моточках можуть бути різними по довжині. Кожен моток, починаючи з одного і того ж кольору, проходить повний цикл зміни кольорів.

ПряжаYarn Art Flowersдосить тонка і виріб виходить легким, добре драпірується.

Ця пряжа ідеальна не тільки для в'язання дуже красивих літніх топів і суконь гачком або спицями - тільки уявіть, які приголомшливі літні пледи вийдуть із цієї пряжі. Адже можна, зв'язавши один моток, продовжити в'язання із середини наступного мотка – плавно повернувшись до кольору початку. Потім в'язати від початку наступного мотка - і таке інше!

Пряжа - дуже м'яка, не колюча і приємна на дотик, трохи шовковиста зі злегка вловимим глянцем.

склад: 55% бавовна, 45% поліакріл.

Рекомендований розмір спиць 2,5 мм та гачка 3 мм

Вага мотка:250 грамДовжина:1000 метрів

Щільність в'язання спицями:10 х 10 см=28 петель х 40 рядів

   Щільність в'язання гачком:10 х 10 см=23 петель х 32 рядів

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22