0

Спиці та гачки

Спиці та гачки
image-category-1845

Спиці та гачки

В'язання – це улюблене заняття у багатьох людей. І, якщо спочатку доводиться витратити трохи часу та нервів на навчання, то згодом процес створення речей із пряжі може стати своєрідною медитацією – способом розслабитися та відволіктися. Щоправда, у такому разі важливо подбати про наявність усіх необхідних інструментів і насамперед – спиць та гачків.

Особливості спиць та гачків для в'язання

Для в'язання за великим рахунком потрібно лише два предмети: пряжа таспиці. Купити (Київ)) їх сьогодні можна у найрізноманітніших варіаціях. Тут все залежатиме від складності роботи, а також ваших особистих вимог. Сучасні виробники пропонують гачки та спиці таких видів:

  1. Металеві гачки із зручною пластиковою ручкою.
  2. Прямі спиці (односторонні або двосторонні) без спеціального обмежувача.
  3. Кругові з ліскою (лісочка може бути знімною або незнімною).
  4. Нікельовані або латунні спиці.
  5. Дерев'яні спиці та гачки (з бамбука, берези, оливкового дерева).
  6. Пластикові спиці та гачки.

Як вибрати спиці та гачки?

Якщо ви хочетекупити гачки для в'язання, які були б не просто якісними, а й зручними в першу чергу для вас, рекомендуємо звертати увагу на такі аспекти:

  1. Розмір. Спиці відрізняються одна від одної за товщиною, показник якої вказано на упаковці. Отже, якщо у виробі зазначено №2, його діаметр становить 2 мм, №3 – 3 мм тощо. Щоб визначити розмір, можна скласти нитку вдвічі та подивитися на її діаметр – він показуватиме на діаметр спиці. Гачки діляться по довжині та бувають короткими (до 16 см) та довгими (до 40 см). Вибір довжини гачка залежатиме від довжини ниток.
  2. Наявність пластикової або прогумованої ручки. Така ручка дозволяє зручніше організувати процес в'язання. Рука не зісковзуватиме або втомлюватиметься.
  3. Матеріал. Більш довговічними вважаються вироби з металу, а дешевшими – із пластику.

Для створення справжніх в'язаних шедеврів, важливо не тільки запастися якісною пряжею, але й придбати спиці тагачки для в'язання. Купити (Україна)) аксесуари від перевірених світових виробників ви можете прямо зараз в інтернет-магазині Петелька. Ми співпрацюємо з провідними виробниками Японії, Китаю, США, Німеччини, Франції і т.д. Ви можете бути впевнені, що підберете собі якісні спиці, які стануть ідеальними помічниками при в'язанні.

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22
Отдел продаж
Ціна, UAH
0
Бренд
0
Розмір спиць/гачка (мм)
0
Product Filter
Ціна, UAH
Бренд
Розмір спиць/гачка (мм)
Скидання