0

Spago Yarn

Spago Yarn
image-category-2434

Кругові спиці Spago Yarn- ідеальні спиці за поєднанням ціни та якості, причому останнє явно недооцінене. Алюмінієві матові спиці з гладким "скляним" покриттям для ковзання петельок отримали відмінний трос без пам'яті, який не закручується в роботі навіть після тривалого зберігання.

Кінчики цих турецьких спиць нагадують серію Addi Basic і Premium, вони закруглені і не проколюють палець при щільному в'язанні.

Кабель є металевим тросом, покритим нейлоном.

З'єднання зі спицею рівне, гладке і не чіпляє петлі. Коли зайняті всі робочі преміальні пари, то можна купити недорогі спиці Spagoyarn, щоб не втратити натхнення для втілення ідеї, що сподобалася.

Спиці шкарпетки Spago Yarn- це практичний набір з 5 металевих спиць з тефлоновим покриттям, які зроблять в'язання шкарпеток приємним та захоплюючим процесом за порівняно невисоку вартість. Турецький виробник подбав про зручність майстрів в'язання та покрив метал шаром тефлону для кращого ковзання та захисту від металевого запаху від рук під час роботи. Кінчики спиць досить гострі, щоб працювати з тонкою пряжею, але при цьому не проколюють палець при щільному в'язанні.

Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22
Отдел продаж
Ціна, UAH
0
Довжина волосіні зі спицями
0
Розмір спиць/гачка (мм)
0
Тип спиць
0
Product Filter
Ціна, UAH
Довжина волосіні зі спицями
Розмір спиць/гачка (мм)
Тип спиць
Скидання