0

Пряжа мериносова вовна Gazzal Unicorn нічний вулкан (1333)

Пряжа мериносова вовна Gazzal Unicorn нічний вулкан (1333)
Характеристики
Бренд:
Gazzal (Туреччина)
Відтінок кольору:
Мультиколор
склад:
Мериносова шерсть, Вовна
Довжина:
197 — 197 м
Вага:
100 г
Рекомендований розмір спиць та гачка:
3 мм, 3.5 мм, 3.75 мм, 4 мм, 4.5 мм, 5 мм, 6 мм
Призначення:
Для ручного в'язання
Категорії
Немає в наявності
Код: 21600
244.95 грн.
Amount:
Уведомить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Номер моб. телефона (SMS)
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...
Обране
Порівняння
Замовлення по телефону:+38 (096) 742-11-22
Пряжа мериносова вовна Gazzal Unicorn нічний вулкан (1333)
Опис

Gazzal Unicorn- Пряжа супервош секційного фарбування, яка закохує в себе з першого погляду. Неповторні переходи одного відтінку до іншого нагадують м'яке сяйво веселки. Сама назва Unicorn (Єдиноріг) відображає магію кольору цієї пряжі. Пров'язані петельки переливаються глибоким сатиновим сяйвом залежно від відображення світла. Але найпривабливіше для поціновувачів гарної пряжі – це її склад.

Меринос 100% у пасмах, який пройшов обробку за технологією Superwash, нітрохи не втрачає своєї натуральності та заявлених властивостей чистої вовни, але при цьому перестає колотися і набуває м'якого сяйва. Суть обробки полягає в тому, що лусочки на кожній шерстинці спочатку розварюються спеціальним складом і очищаються від природного жиру, і після цього порожнечі заповнюються синтетичною смолою, щоб надати волоссю наповненість. Шерстинка, яка пройшла таку обробку, під мікроскопом виглядає практично рівною. Без обробки будь-яка натуральна шерсть при багаторазовому збільшенні нагадує "ялинку" з піднятих кератинових лусочок.

Пряжа м'яка, має невелике скручування, але при цьому помітно пружна та об'ємна. Виробник рекомендує використати спиці 6 мм. Для в'язання стабільних гумок підійде і 3 мм, завжди враховуйте свою щільність.

Зручний метраж 197 м/100 г дозволить швидко створити комплект із шапки та снуда, а також зв'язати унікальний светр. З цією пряжею можна забути про вузлики: кінці нитки з'єднуються мокрим валянням на долоні і надійно скріплюються між собою.

Пряжа стабільна, після СОТ практично не дає усадки і не розтягується. Дуже пружна, тримає гумку та арани. У процесі в'язання чорних секцій злегка фарбує пальці, це витрати ручного фарбування.

Прання виробів з Gazzal Unicorn тільки в холодній воді м'якими засобами для вовни, без віджимання, сушіння у розкладеному вигляді. Лужні засоби зроблять пряжу трохи жорсткою. Може трохи злиняти при першому пранні.

Пряжа Gazzal Unicorn ручної фарби, тому для масштабної речі краще брати моточки з однієї партії.

Склад:100% мериносова шерсть Superwash

Рекомендований розмір спиць 3-5 мм та гачка 6 мм

Вага: 100 грамДовжина:197 метрів

Щільність в'язання: 10 см х 10 см = 20 п х 23 р

Характеристики
Бренд
Gazzal (Туреччина)
Відтінок кольору
Мультиколор
склад
Мериносова шерсть, Вовна
Довжина
197 — 197 м
Вага
100 г
Рекомендований розмір спиць та гачка
3 мм, 3.5 мм, 3.75 мм, 4 мм, 4.5 мм, 5 мм, 6 мм
Призначення
Для ручного в'язання
Пряжа мериносова вовна Gazzal Unicorn нічний вулкан (1333) відгуків

Loading...
Рекомендуємо переглянути
Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22