0

Спиці панчішні Addi CraSy Trio Novel LONG 3.75 мм (770-2/3.75-30)

Спиці панчішні Addi CraSy Trio Novel LONG 3.75 мм (770-2/3.75-30)
Характеристики
Бренд:
Addi
Довжина волосіні зі спицями:
0 см
Тип спиць:
Панчохи
Матеріал:
Латунь
Розмір спиць/гачка:
3.75 — 3.75 мм
Категорії
Немає в наявності
Код: 20472
Цена по запросу
Amount:
Уведомить о поступлении
Сообщить о поступлении товара
Ваша просьба принята!

Вы получите уведомление о поступлении товара в продажу на указанные Вами контакты
Ваш E-Mail
Номер моб. телефона (SMS)
Актуальность
- обязательно к заполнению
Проверка...
Обране
Порівняння
Замовлення по телефону:+38 (096) 742-11-22
Спиці панчішні Addi CraSy Trio Novel LONG 3.75 мм (770-2/3.75-30)
Опис

Чудова новинка в нашому асортименті -Addi CraSy Trio NOVEL LONG!

Три панчішні спиці з гнучким з'єднанням і зручною довжиною в уподобаному форматі ергономічних спицьNovelз квадратним перетином, виходять за рамки можливого у круговому в'язанні.

Addi Crasy Trio Novel LONG - це квадратні металеві спиці з опуклостями на кожній грані по всій довжині спиці та екстра-тонким кінчиком. Металеві кінці спиці мають довжину 12,5 см, що ідеально підійде для великих рук. Довжина кожної спиці від кінчика до кінчика становить 30 див.

Випуклості на поверхні спиць Addi Novel дозволяють петелькам щільно триматися і не ковзати при в'язанні. Через незвичайну поверхню спиць Addi Novel наші руки і пальці завжди відчуватимуть масаж, а якщо в'язати Addi Novel кілька годин, то весь цей час вони стимулюватимуть кровообіг і зменшуватимуть напругу в руках. В'язальникам із деякими захворюваннями, наприклад, такими як остеоартрит, відчують полегшення при роботі зі спицями Addi Novel, оскільки вони зручно лежать у руці і в'язати ними можна без особливих зусиль.

Addi️ CraSy Trio Novel Long - це шкарпетки з рядами рівних петельок і ідеально виконаними японськими візерунками. Це безпроблемне в'язання рукавичок і манжет, штанців і рукавів на крихітних діток, ідеальні верхівки шапок без розтягнутих стовпчиків на місці стику спиць. Навіщо мучитися з їжачком з 5 панчохових спиць?) CraSy Trio ідеально підходять в якості кращої альтернативи.

Увага! Оскільки спиці, що мають перетин у вигляді квадрата та у вигляді кола з рівними діаметрами мають різні розміри, виробник рекомендує використовувати Addi Novel на 0,25-0,5 мм більше, ніж потрібно. Тобто, якщо за інструкцією нам необхідно використовувати спиці товщиною 3 мм, то краще використовувати Addi Novel 3,25 або 3,5 мм.

Характеристики
Бренд
Addi
Довжина волосіні зі спицями
0 см
Тип спиць
Панчохи
Матеріал
Латунь
Розмір спиць/гачка
3.75 — 3.75 мм
Спиці панчішні Addi CraSy Trio Novel LONG 3.75 мм (770-2/3.75-30) відгуків

Loading...
Покупці, які придбали Спиці панчішні Addi CraSy Trio Novel LONG 3.75 мм (770-2/3.75-30), також купили
Допомога
+38 096 742 11 22
Отдел продаж
+38 050 256 23 22